Freebra Strapless Bra – adderar extra volym

Vanliga frågor

Q: Vad är speciellt med ”originalet” Freebra Strapless Bra?
A: Den är gjord av 100 % silikon och adderar lite volym till din byst. Bhn är helt sömlös vilket gör att den inte syns genom tajta plagg.

Q: Jag är inte säker på vilken storlek jag ska köpa, vad ska jag tänka på?

A: Om du har liten C-kupa i dina vanliga behåar kan du köpa en C-kupa, i annat fall är det bättre att gå upp en storlek. Speciellt om du har en bredare överkropp. Besök gärna våra återförsäljare om du vill testa våra demo-kupor och få hjälp med val av storlek.

Q: Jag får ingen klyfta när jag använder den, vad gör jag för fel?
A: Om du fäster kuporna rakt på dina bröst får du inte särskilt mycket klyfta. Fäster du däremot kuporna lite snett från yttersidan av bröstet blir resultatet bättre. Vardera kupa ska placeras snett, rikta spännet mot motsatt sidas höftkula.

Q: Hur håller sig bhn uppe när den inte har några band?
A: Alla våra bandlösa bhar fäster direkt mot din hud tack vare ett lite klibbigt silikonmaterial. 

Q: Hur många gånger kan jag använda min Freebra Strapless Bra?
A: Tar du väl hand om din behå genom att tvätta den efter varje användning och sedan förvara den i sin originalförpackning, kan du använda upp till 50 gånger. 

Q: Hur tvättar jag min Freebra Strapless Bra?
A: Tvätta den med lite diskmedel och skölj i mycket ljummet vatten. Undvik handtvål eftersom den ofta innehåller återfuktande medel som minskar behåns fästförmåga. Var försiktig med innerkuporna och dina naglar. Låt innerkuporna lufttorka innan du sätter tillbaka skyddsplasten.

Q: Min skyddsplast har gått sönder – vad gör jag?
A: Du kan använda en vanlig fryspåse. Bara plasten fyller sitt syfte att skydda fästytan går det bra. Vi rekommenderar inte plastfolie eftersom den lätt går sönder och fastnar på ytan.

Q: Kommer behån att lossna om jag går ut och dansar i den?
A: Om du svettas mycket kan din bandlösa bh tappa sin kontakt med huden, men den trillar inte av helt plötsligt. Om du känner att den inte fäster lika bra som när du satte på dig den, prova att pressa kuporna mot dina bröst. Eller så kan du besöka damrummet och ta av din Freebra, torka dina bröst med en handduk och sedan sätta på dig behån igen.

Q: Kan jag använda push-up pads i min Freebra Strapless Bra?
A: Nej, det går inte eftersom push-up pads tar upp för stor del av den klibbiga ytan i behåns kupor, vilket gör att behån inte fäster ordentligt.

Q: Om jag vill byta storlek eller reklamera en produkt - hur går jag tillväga?
A: Klicka här för att läsa igenom våra villkor och returpolicy. Kortfattat kan du byta din produkt så länge plomberingen inte är bruten. Vill du returnera en produkt står du för frakten tillbaka. Gäller det en reklamation så kontakta oss. Innan du skickar något mejla oss på customer@freebra.se