Freebra S-Style – för en ursnygg klyfta

Vanliga frågor

Q: Vad är speciellt med Freebra S-Style?
A: Freebra S-Style är en väldigt lätt och följsam bandlös bh. Du märker knappt att du har den på dig eftersom den följer dina rörelser. Med Freebra S-Style får du också den perfekta klyftan. För att det ska vara enkelt för dig att fästa bhn på bästa sätt har innerkuporna en rund markering som visar var dina bröstvårtor ska sitta i kupan. Freebra S-Style är beklädd med ett lent tyg som är helt sömlöst.

Q: Vad ska jag tänka på när jag fäster min Freebra S-Style?
A: Tänk på att de runda tygcirklarna i innerkuporna visar var du ska placera dina bröstvårtor. Fäst en kupa i taget mot bysten och knäpp sedan ihop spännet. Vardera kupa ska placeras snett, rikta spännet mot motsatt sidas höftkula.

Q: Hur håller sig behån uppe när den inte har några band?
A: Alla våra axelbandslösa bh:ar fäster direkt mot din hud tack vare ett klibbigt silikonmaterial.

Q: Hur många gånger kan jag använda min Freebra S-Style?
A: Tar du väl hand om din behå genom att tvätta den efter varje användning och sedan förvara den i sin originalförpackning, kan du använda den upp till 50 gånger.

Q: Hur tvättar jag min Freebra S-Style?
A: Tvätta den med lite diskmedel och skölj i mycket ljummet vatten. Undvik handtvål eftersom den ofta innehåller återfuktande medel som minskar behåns fästförmåga. Var försiktig med innerkuporna och dina naglar. Låt innerkuporna lufttorka innan du sätter tillbaka skyddsplasten. Placera kuporna på en frottéhandduk så torkar tyget snabbare.

Q: Min skyddsplast har gått sönder – vad gör jag?
A: Du kan använda en vanlig fryspåse. Bara plasten fyller sitt syfte att skydda fästytan går det bra. Vi rekommenderar inte plastfolie eftersom den lätt går sönder och fastnar på ytan.

Q: Kommer behån att lossna om jag går ut och dansar i den?
A: Om du svettas mycket kan din Freebra tappa sin kontakt med huden, men den trillar inte av helt plötsligt. Om du känner att den inte fäster lika bra som när du satte på dig den, prova att pressa kuporna mot dina bröst. Eller så kan du besöka damrummet och ta av din Freebra, torka dina bröst med en handduk och sedan sätta på dig behån igen.

Q: Kan jag använda push-up pads i min Freebra S-Style?
A: Nej, det går inte eftersom push-up pads tar upp för stor del av den klibbiga ytan i behåns kupor, vilket gör att bhn inte fäster ordentligt.

Q: Om jag vill byta storlek eller reklamera en produkt - hur går jag tillväga?
A: Klicka här för att läsa igenom våra villkor och returpolicy. Kortfattat kan du byta din produkt så länge plomberingen inte är bruten. Vill du returnera en produkt står du för frakten tillbaka. Gäller det en reklamation så kontakta oss. Innan du skickar något mejla oss på customer@freebra.se.