Om Freebra of Sweden

– den ultimata accessoaren i garderoben

En stor succé sedan starten 2005, Freebra är ett svenskt varumärke som stoltserar med att erbjuda hög kvalitet och högpresterande produkter som ger ett perfekt resultat oavsett vilken outfit du väljer att bära!
Med ett stort urval av produkter för att fixa alla dina mode situationer. Vi har många saker vi prioriterar, varav komfort och bekvämlighet är en av de, allt för att du ska känna dig naturligt fri. 

Hur det hela började

Det sägs att saknaden av en produkt är uppfinningarnas moder och likaså är det i Freebras fall. 2005 grundades varumärket av Erika Bonér och Robert Edvardsson, Erika som alltid älskat mode, men ofta stött på problemet med att hitta underkläder att matcha med en axelbandslös topp eller outfit med öppen rygg. Genom detta frågetecken kom Erika och Robert upp med idén till Freebra.
Sedan deras första design, har utbudet vuxit och diversifierats för att förse dig med de unika produkter som du ser i dag.

Endast det bästa är bra nog för dig..
För att säkerställa att du hittar det du söker, har vi tagit fram produkter med fokus på kvalitativa material, design och bekvämlighet. Vi kontrollerar varje produkt för sig innan vi släpper ut dem på marknaden. Genom att göra detta, säkerställa kvalitén, vet vi att våra produkter verkligen fungerar och håller måttet. 

I Europa finn Freebra tillgängligt hos över 200 återförsäljare, allt från bröllops- och underklädesbutiker till klädbutiker och webbshoppar. Vi skickar också själva produkterna till världens alla hörn via vår egen webbshop. 

För att läsa våra villkor och returpolicy, vänligen klicka här.