Freebra LUX - för en klassisk skärning

Vanliga frågor

Q: Vad är speciellt med Lux?
A: Freebra LUX är framtagen med kupor som täcker en större del av din byst, på så vis passar den även en större byst. Freebra Lux har den bästa vidhäftningsförmågan man kan tänka sig och är beklädd med ett lyxigt skimrande tyg. Bh:n följer din byst och framhäver en naturligt vacker form, med ett perfekt stabilitet.

Q: Vad ska jag tänka på när jag fäster min Freebra Lux?
A: Tänk på att vända kuporna ut och in och att fästa en kupa i taget, med spännet pekandes snett mot golvet börjar du med att fästa kupan under ditt bröst för att lyfta bröstet upp- och in, och sedan fästa hela kupan.

Q: Hur håller sig bhn uppe när den inte har några band?
A: Alla våra bandlösa bh:ar fäster direkt mot din hud tack vare ett klibbigt silikon-material.

Q: Hur många gånger kan jag använda min Freebra Lux?
A: Tar du väl hand om din behå genom att tvätta den efter varje användning och sedan förvara den i sin originalförpackning, kan du använda den upp till 50 gånger.

Q: Hur tvättar jag min Freebra Lux?
A: Tvätta den med lite diskmedel och skölj i mycket ljummet vatten. Undvik handtvål eftersom den ofta innehåller återfuktande medel som minskar behåns fästförmåga. Var försiktig med innerkuporna och dina naglar. Låt innerkuporna lufttorka innan du sätter tillbaka skyddsplasten. Placera kuporna på en frottéhandduk så torkar tyget snabbare.

Q: Min skyddsplast har gått sönder – vad gör jag?
A: Du kan använda en vanlig fryspåse. Bara plasten fyller sitt syfte att skydda fästytan går det bra. Vi rekommenderar inte plastfolie eftersom den lätt går sönder och fastnar på ytan.

Q: Kommer behån att lossna om jag går ut och dansar i den?
A: Om du svettas mycket kan din Freebra tappa sin kontakt med huden, men den trillar inte av helt plötsligt. Om du känner att den inte fäster lika bra som när du satte på dig den, prova att pressa kuporna mot dina bröst. Eller så kan du besöka damrummet och ta av din Freebra, torka dina bröst med en handduk och sedan sätta på dig behån igen.

Q: Kan jag använda push-up pads i min Freebra Lux?
A: Nej, det går inte eftersom push-up pads tar upp för stor del av den klibbiga ytan i behåns kupor, vilket gör att behån inte fäster ordentligt.

Q: I foldern står det att ett travelcase följer med, vad är det för något?
A: Med vår LUX kartong kommer själva produkten i en plastförpackning, den kan du spara och knäppa ihop till en "boll", alltså en skyddande förpackning som tar mycket mindre plats än vad hela kartongen gör! Ett travelcase med andra ord. Den är i transparent hårdplast.

Q: Om jag vill byta storlek eller reklamera en produkt - hur går jag tillväga?
A: Klicka här för att läsa igenom våra villkor och returpolicy. Kortfattat kan du byta din produkt så länge plomberingen inte är bruten. Vill du returnera en produkt står du för frakten tillbaka. Gäller det en reklamation så kontakta oss. Innan du skickar något mejla oss på customer@freebra.se